.
. . . . . .
. The Transformation Game . . .
. . . . . .
. . . . . .
.
   
 

.Livets spil

Frø til forandring

Overblik

Historie

Hvem er jeg?

Vil du spille?

 

.

begynder med at vælge et individuelt Spille Fokus (se frø til forandring). Dette er fundamentet for dit Spil. Derefter fylder du din "Personlige Ubevidste Kuvert" med et sæt kort som indikerer dine styrker ("indsigtskort"), udfordringer ("modstandskort")og indre kvaliteter ("englekort").

Din personlige markør begiver sig herefter ud på Livets Sti og du modtager et rødt Fysisk Niveau Scorekort. For at bevæge dig videre fra dette niveau kræves det ny bevidsthed, enten ved at integrere ny viden og hjertekontakt eller gennem assistance af "engle" - indre kvaliteter.
Når du har mestret dit Fysiske Niveau vil du bevæge dig til det orange Følelsesmæssige Niveau, derefter til det gule Mentale Niveau og til sidst til det lilla niveau, som repræsenterer den Spirituelle dimension.

Efterhånden som du bevæger dig gennem niveauerne, tømmer du din Personlige Ubevidste Kuvert og bearbejder og forholder dig til smerte. Når du når til at være fri af smerte, har ryddet og bearbejdet alle kort fra dit Kuvert og har fuldført alle 4 Scorekort er dit spil færdigt.

De forskellige felter/områder man møder gennem spillet:

Engle - giver plads til spirituelt input. Afbilleder indre kvaliteter.

Værdsættelse - At værdsætte andre eller at værdsætte, hvad man har lært af evt. smerte på sin livssti. Åbner for kommunikation med sig selv og andre.

Velsignelse - Et felt hvor der gives bevidsthed til andre. At give og modtage bevidsthed kan være en velsignelse og er en måde at tjene, hjælpe andre og helheden.

Modstand - Et felt hvor man bliver gjort opmærksom på hvad der hindrer eller begrænser ens vækst.

Depression - sommetider møder vi en kæmpe vejspærring, en følelsesmæssig stivhed. Man kan føle sig elendig, ulykkelig, afskåret. Man er ude af stand til at forbinde sig eller udtrykke "normal" bevidsthed. Det hedder i spillets termer "depression".

   

Vilje - At have muligheden for at bruge sin frie vilje til at tage et valg om, hvilken retning udviklingen skal tage og lære konsekvenserne af brugen af den frie vilje.

Indsigt - Indsigtsfeltet giver mulighed for at understrege skridt, som man måske vil tage for at realisere ens mål, det kan udpege en sandhed, man har brug for at huske. Det kan minde en om en tid, hvor man demonstrerede en bestemt kvalitet med positivt resultat.

Intuition - Intuition er et kreativt felt, som inviterer til spontant handling.

Mirakler - Er en gave af elskværdighed og kreative muligheder.

At tjene - her gives muligheden for at gøre hjerteforbindelsen dybere til andre eller dig selv.

Transformation - Et felt der indikerer tid til et kæmpeskift - at slippe gamle mønstre og bevæge sig til næste niveau.

Et Transformationsspils kursus ledes efter udvidede regler i forhold til de regler, som medfølger, når man køber boksudgaven "The Transformations Game".

Spillets kort er på engelsk, men der spilles og tales kun dansk på kurset. Alle kortene oversættes til
dansk, og det er ikke en forudsætning at forstå engelsk.

 

Balance

"Spillet er en gave til at vise temaerne, som er blokerende og ressourcer der virker styrkende"

Tidligere deltager

 

 
. . .
. .

.

Webdesign: Clear IT

  . .
. . . . . .
.